• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat zijn goede sloten voor tuindeuren?

tuindeuren slotenBen jij op zoek naar geschikte sloten voor jouw tuindeuren, of wil je de sloten direct laten plaatsen bij de montage van de tuindeuren? Tuindeuren.com is de specialist op het gebied van terrasdeuren en bij de veiligheid van deze deuren. Onze experts adviseren jou graag over de verschillende sloten. Bij het laten plaatsen van nieuwe tuindeuren of een schuifpui is het belangrijk om te kiezen voor het juiste beslag. Goede en duurzame sloten gaan een levenlang mee en zorgen er voor dat inbrekers buiten blijven.

Tip: de specialisten van Tuindeuren.com kunnen je in een vrijblijvend adviesgesprek precies uitleggen welke sloten bij jouw type deur passen. Vraag nu tot 5 gratis offertes aan!

Tuindeuren met goede sloten laten plaatsen?

Veiligheid

Het kiezen van goed sluitwerk voor je nieuwe openslaande tuindeuren of pui is erg belangrijk. Sterke sloten zorgen voor meer veiligheid voor jou en je gezin. Kwalitatief beslag voor tuindeuren zijn duurzaam en zijn een goede anti-inbraak maatregel. Onze specialisten maken tuindeuren op maat, geheel naar jouw wens met de beste deursloten.

Sloten voor jouw tuindeuren

Met goede sloten zorg je voor extra veiligheid. Je kunt daarbij kiezen voor een cilinderslot, maar er zijn ook andere vormen mogelijk. Geef tijdens jouw offerte aanvraag aan waar je naar op zoek bent, of laat de bij ons aangesloten tuindeur specialisten je adviseren over het kiezen van de juiste sloten. Tuindeuren.com helpt je aan inbraakproof terrasdeuren.

Maak jouw tuindeuren inbraakproof

Weten welke sloten en deurklinken je kunt kiezen om jouw tuindeuren inbraakproof te maken? Het soort beslag hangt af van het type deur die je laat plaatsen. Houd bij sluitwerk rekening met het zogeheten SKG-sterrensysteem. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

  • 1 ster: normale inbraakpreventie
  • 2 sterren: extra inbraakpreventie
  • 3 sterren: zware inbraakpreventie

Door gratis tuindeur offertes aan te vragen via Tuindeuren.com kom je direct in contact met ervaren lokale specialisten. Vergelijk geheel vrijblijvend prijsoffertes en vind snel de beste deal. Zo kun je tot maar liefst 45% besparen op de totale kosten voor nieuwe tuindeuren inclusief sloten!

Klantenbeoordelingen