• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Veiligheid

Veiligheid is een van de belangrijkste waarden in het leven. U zit er niet op te wachten om uw huis onvoldoende beveiligd te verlaten wanneer u moet werken. Ook de gevoelige ervaring van een vinger tussen de deur kan uitgesloten worden. We zullen hieronder de inbraakpreventieve werking van tuindeuren bespreken. Ook geven we een aantal tips voor het veiliger maken van uw tuindeuren.

Welk slot?

Veiligheid tuindeurenEen van de mogelijkheden om uw deur optimaal te beveiligen tegen inbrekers is het aanbrengen van een slot. Er zijn een hoop verschillende sloten voor het brede assortiment aan tuindeuren dat wij aanbieden. Bij het selecteren van een slot is het belangrijk te kijken naar hetSKG-ster keurmerk, waarmee u zeker weet dat het slot goedgekeurd is door een onafhankelijk bedrijf.

Veilige tuindeuren worden minimaal met 1 SKG-ster voorzien, maar we raden u aan om uw tuindeuren te voorzien van een slot met minimaal 2-3 sterren. Dit om uw huis optimaal te beveiligen tegen inbrekers.

Een vinger tussen de deur

De meeste mensen hebben de pijnlijke ervaring wel eens meegemaakt als kind, maar ook als volwassenen. Met behulp van een deurspleetbeveiliger kan deze ervaring in de toekomst worden voorkomen. Uw tuindeuren worden voorzien van een voorgevormde strip die tussen de scharnier en de deurpost wordt gemonteerd. Een deurklem is eventueel ook een optie, maar deze is bij het plaatsen van tuindeuren minder gebruikelijk.

Nog vragen over veiligheid?

Voor het slot dat het beste bij uw tuindeuren past raden we u aan om contact op te nemen met een van onze specialisten. Door een gratis offerte aan te vragen kunnen we u in contact brengen met maar liefst vijf verschillende partijen in uw regio.

Tuindeuren met de hoogste veiligheid?