• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Prijzen tuindeur met zijlichten

De prijzen voor een tuindeur met zijlichten zijn afhankelijk van de afmetingen en het materiaal. Daarnaast lopen de kosten ook op door eventuele extra opties die je kiest. Ook kun je kiezen om naast zijlicht, ook bovenlicht te laten plaatsen. Zo krijg je veel meer licht in jouw woonkamer. De zijramen zijn verkrijgbaar als smal raam en breed raam. Ook is zijlicht aan beide kanten van de buitendeur te plaatsen. Om je een beeld te geven van wat je ongeveer betaalt, staat hieronder een indicatieve prijslijst.

Wat kost een tuindeur met zijlichten ongeveer?

Soort deur h x b (cm) Hout Kunststof Aluminium Staal
Standaard deur met smal zijlicht 200 x 185 v.a. € 2.590,- v.a. € 2.775,- v.a. € 3.330,- v.a. € 3.700,- Gratis offertes
Standaard deur met breed zijlicht 220 x 215 v.a. € 3.311,- v.a. € 3.545,- v.a. € 3.545,- v.a. € 4.730,- Gratis offertes
Openslaande deuren met breed zijlicht 220 x 250 v.a. € 3.850,- v.a. € 4.125,- v.a. € 4.950,- v.a. € 5.500,- Gratis offertes
Openslaande deuren met 2 zijlichten 220 x 350 v.a. € 5.390,- v.a. € 5.775,- v.a. € 6.930,- v.a. € 7.700,- Gratis offertes

*Voorbeeld-prijzen deuren met zijlicht met dubbel glas en btw. Inclusief plaatsen.

Vergelijk prijzen van vakmannen met gratis offertes

Voor de exacte prijs vraag je via Tuindeuren.com heel eenvoudig gratis tuindeur-offertes aan. Jij ontvangt met één aanvraag maximaal vijf prijsoffertes. Van verschillende bedrijven uit de regio. Zo krijg jij gerichte prijzen van vakmannen, die je ook nog eens met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor vind je snel de laagste prijs voor de tuindeur met zijlichten.

Meer indicatieve prijzen weten?

Wil je prijzen weten van buitendeuren? Bekijk hiervoor de complete prijslijst met prijsindicaties voor tuindeuren. Of ga naar:

Voordelen deur met zijraam

Het plaatsen van tuindeuren heeft vele voordelen:

  • Meer licht in de woonkamer;
  • Aan beide kanten mogelijk;
  • Mogelijk in combinatie met bovenlicht;
  • Diverse materialen verkrijgbaar.

Welk materiaal voor buitendeur met zijramen?

Voor de nieuwe deur met zijlicht heb je de keuzen uit verschillende materialen. Bekijk goed welk materiaal het best bij jouw huis past. En waar jij goede ervaringen mee hebt. Hout past uitstekend bij klassieke woningen. Strakke materialen als kunststof en aluminium zijn geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Alle verkrijgbare materialen zijn:

Ramen met isolatieglas

Voor de deur met ramen is goede isolatie belangrijk. Je houdt hierdoor namelijk de warmte binnen in de winter. Zo hoef je niet in de kou te zitten en isolerende ramen en deuren schelen ook energiekosten. De zijramen worden geplaatst met dubbel HR-glas.

Laagste prijs voor deur met zijlicht?

Vind beste deal en vraag gratis offertes aan

De voordeligste prijs vinden voor de tuindeur met zijlichten? Met het aanvragen van gratis offertes betaal je nooit te veel voor de deur inclusief de raamkozijnen. Op basis van jouw specifieke opdracht selecteren wij de meest geschikte vakmannen uit ons netwerk. Dat scheelt jou veel zoekwerk.

Vrijblijvende afspraak met regionale vakmannen

Meteen na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou een prijsopgave gaan sturen. De experts bellen of mailen jou binnen een dag. Zij maken graag eerst een vrijblijvende afspraak met je. In jouw huis berekenen zij namelijk de exacte prijs en geven zij deskundig advies. En jij maakt meteen kennis met het bedrijf.

Vergelijk en bespaar eenvoudig tijd en geld

Alle ontvangen prijsoffertes vergelijk je met elkaar. Je ziet snel welk bedrijf de beste deal heeft. Dat betekent de voordeligste deur met zijramen en de vakman die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Met de gratis offertes bespaar je veel zoekwerk en door te vergelijken bespaar je op de kosten. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Vraag direct nog de online buitendeur-offertes gratis aan. En start met slim vergelijken!