• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Prijzen tuindeur met bovenlicht

De prijs voor een tuindeur met bovenlicht is afhankelijk van het materiaal en de afmetingen. Voor het gemak staat hieronder een overzicht van indicatieve prijzen. Zo kun je ongeveer berekenen wat de nieuwe buitendeur kost. Voor de exacte kostprijzen is het advies om offertes aan te vragen van regionale deur-specialisten. En deze te vergelijken. Via Tuindeuren.com doe je dat heel eenvoudig met gratis offertes voor de buitendeur.

Prijsindicaties tuindeur met bovenlicht

Soort deur met bovenlicht h x b (cm) Hout Kunststof Aluminium Staal
Standaard deur 240 x 80 v.a. € 1.345,- v.a. € 1.440,- v.a. € 1.730,- v.a. € 1.920,- Gratis offertes
Standaard deur 240 x 93 v.a. € 1.560,- v.a. € 1.675,- v.a. € 2.010,- v.a. € 2.230,- Gratis offertes
Openslaande deuren 275 x 200 v.a. € 3.850,- v.a. € 4.125,- v.a. € 4.950,- v.a. € 5.500,- Gratis offertes
Openslaande deuren 275 x 300 v.a. € 5.775,- v.a. € 6.185,- v.a. € 7.225,- v.a. € 8.250,- Gratis offertes

*Indicatieprijzen deuren met bovenlicht met HR-glas en btw. Inclusief plaatsen.

Meer indicatieve prijzen

Wil je meer prijzen weten voor een buitendeur met montage? Bekijk dan de prijslijst met indicatieve prijzen voor tuindeuren. Of ga snel naar:

Vergelijk vakmannen en vind laagste prijs

De prijzen voor een tuindeur met bovenlicht variëren per specialist. Ook de kosten voor het plaatsen kunnen verschillen. Daarom is het verstandig om meerdere bedrijven te vergelijken. Zo weet jij zeker dat je niet te veel betaalt. En vind je gelijk ook het bedrijf waar jij het beste gevoel bij hebt. In het netwerk van Tuindeuren.com zitten ervaren experts. Op basis van jouw opdracht selecteren wij de bedrijven die het best passen bij de klus. Je krijgt dus altijd reactie van een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf.

Voordelen tuindeur met bovenraam

Tuindeuren bovenlicht kenmerken

  • Tuindeuren met aan bovenkant ramen;
  • Veel lichtinval door extra ramen;
  • Zowel mogelijk met en zonder zijlicht;
  • Alle materialen mogelijk voor bovenlicht;
  • Zowel zonder als met roeden mogelijk;
  • Via Tuindeuren.com in 1 dag geplaatst.

Laagste prijs voor deur met bovenlicht?

Materiaalkeuze tuindeur met bovenramen

In aanschaf zijn houten deuren goedkoper dan de andere materialen. Daar staat wel tegenover dat hout regelmatig onderhoud nodig heeft. Tuindeuren van kunststof zijn nagenoeg onderhoudsvrij. De duurste buitendeuren zijn aluminium deuren en buitendeuren van staal. Deze materialen gaan net als kunststof lang mee en isoleren jouw huis uitstekend.

HR-glas voor uitstekende isolatie

De deuren worden geplaatst met HR-glas. Dit zorgt voor de beste isolatie van jouw woning. Daarnaast blijft de warmte in koude periodes lekker binnen. En dat scheelt uiteindelijk op de energierekening. Je hoeft namelijk minder te stoken.

Vergelijk prijzen van regionale experts met gratis offertes

De scherpste prijs vinden voor de buitendeur met bovenlicht? Met het aanvragen van gratis offertes betaal je nooit te veel voor de deur inclusief kozijnen. Op basis van jouw klus selecteren wij de meest geschikte vakmannen uit ons netwerk.

Vrijblijvend adviesgesprek met regionale bedrijven

Direct na de offerte-aanvraag zie je welke klusbedrijven jou een prijsopgave gaan sturen. De experts bellen of mailen jou binnen een dag. Zij maken graag eerst een vrijblijvende afspraak met je. In jouw woning berekenen zij de exacte prijs. En jij maakt meteen kennis met de tuindeuren-specialist. Belangrijk om de beste vergelijking te maken.

Vergelijk en bespaar tijd en geld

Alle ontvangen prijsoffertes vergelijk je met elkaar. Je ziet snel welk bedrijf de beste deal heeft. Dat betekent de goedkoopste tuindeur met bovenlicht en de expert die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Met de gratis offertes bespaar je veel zoekwerk en door te vergelijken scheelt het flink op de kosten. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Profiteer van deze voordelen en vraag meteen de gratis tuindeur-offertes online aan.