• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Prijzen tuindeuren met boven- en zijlichten

De nieuwe tuindeuren zijn ook te plaatsen met bovenlicht én zijlicht. Dat geeft een prachtig effect en zorgt voor veel daglicht in de woning. De prijzen voor deze buitendeuren hangen af van de materiaalkeuze en de afmetingen. En ook of je kiest voor openslaande deuren, een schuifpui of een enkele deur. Hieronder staat een prijslijst met indicatieve kostprijzen. Zo kun je ongeveer berekenen wat de nieuwe deur gaat kosten.

Indicatieve prijzen tuindeuren met zijlicht en bovenlicht

Soort deur h x b (cm) Hout Kunststof Aluminium Staal
Standaard deur met bovenlicht en smal zijlicht 240 x 185 v.a. € 3.110,- v.a. € 3.330,- v.a. € 3.995,- v.a. € 4.440,- Gratis offertes
Standaard deur met bovenlicht en breed zijlicht 240 x 215 v.a. € 3.615,- v.a. € 3.870,- v.a. € 4.645,- v.a. € 5.160,- Gratis offertes
Openslaande deuren met bovenlicht en breed zijlicht 275 x 250 v.a. € 4.750,- v.a. € 5.100,- v.a. € 6.120,- v.a. € 6.700,- Gratis offertes
Openslaande deuren met bovenlicht en 2 zijlichten 275 x 350 v.a. € 6.700,- v.a. € 7.200,- v.a. € 8.600,- v.a. € 9.200,- Gratis offertes

*Indicatieprijzen deuren met zijlicht en bovenlicht met dubbel glas en btw. Inclusief plaatsen.

Prijzen vergelijken van regionale vakmannen

Voor de exacte prijs is het verstandig om tuindeur-offertes aan te vragen van specialisten. Zo krijg je een gerichte prijs op maat voor jouw nieuw te plaatsen deur. Via Tuindeuren.com vraag je deze offertes gemakkelijk en gratis aan. Jij ontvangt van maximaal vijf experts een prijsofferte voor de deur inclusief plaatsing. Omdat je meer dan één prijsopgaven krijgt, kun je de bedrijven en prijzen met elkaar vergelijken. Op deze manier vind je dus ook de beste deal. En bespaar je tijd en geld.

Voordelen zij- en bovenlicht

Het plaatsen van een tuindeur met zijlicht en bovenlicht heeft vele voordelen:

  • Veel lichtinval in jouw woning;
  • Waarde van huis stijgt;
  • Prachtige uitstraling;
  • Deur en ramen in verschillende materialen te maken.

Extra opties en HR-glas

Naast bovenramen en zijramen zijn er nog veel meer extra opties voor de terrasdeur. Denk aan roeden of zonwering. Maar ook beslag en beveiliging. De deur stem je helemaal af op jouw eigen wensen. In de ramen wordt HR-glas gezet. Je bepaalt zelf of dat HR++ of HR+++ glas is. Hoe meer plussen, hoe beter isolerend het is.

Buitendeur van kunststof of hout?

Hout en kunststof zijn materialen die vaak worden gebruikt voor tuindeuren. Net zo populair, maar iets duurder zijn aluminium en staal. Voor een jaren 30 woning is hout een materiaal dat goed bij het huis pas. Of kunststof met de houtlook. Voor een moderne woning is een materiaal als aluminium geschikt. Stalen deuren zorgen voor een industriële uitstraling.

Laagste prijs voor deur met boven- en zijlichten?

Laagste prijs vinden met gratis offertes

De voordeligste prijs vinden voor de deur met bovenlicht en zijlichten? Met het aanvragen van gratis offertes betaal je nooit te veel voor de deur met raamkozijnen. Op basis van jouw specifieke opdracht selecteren wij de meest geschikte vakmannen uit ons netwerk. Dat scheelt jou veel zoekwerk.

Vrijblijvende afspraak met experts uit regio

Meteen na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou een prijsopgave gaan sturen. De experts bellen of mailen jou binnen een dag. Zij maken graag eerst een vrijblijvende afspraak met je. Bij je thuis berekenen zij de exacte prijs en geven zij deskundig advies. En jij maakt meteen kennis met het bedrijf.

Vergelijk en bespaar eenvoudig tijd en geld

Alle ontvangen prijsoffertes vergelijk je met elkaar. Je ziet snel welk bedrijf de beste deal heeft. Dat betekent de voordeligste deur met zijramen en de vakman die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Met de gratis offertes bespaar je veel zoekwerk en door te vergelijken bespaar je op de kosten. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Vraag direct nog de online tuin-offertes gratis aan. En start met slim vergelijken!