• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Tuindeuren prijzen

Tuindeuren prijzen goedkoop

Prijzen voor nieuwe tuindeuren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Dit zijn onder andere de afmetingen, het type terrasdeur en het soort materiaal. In onderstaande prijslijst zie je de prijsindicaties van verschillende soorten deuren. Zo kun je ongeveer berekenen wat het vervangen van jouw huidige raamkozijn, schuifpui of deur gaat kosten.

Kosten tuindeur per soort

Per soort tuindeur verschillen de prijzen. Ook per specialist variëren de prijzen. Hieronder vind je richtprijzen van nieuwe tuindeuren en puien. Exacte kosten weten? Vraag online gratis tuindeur offertes en vergelijk regionale tuindeur specialisten. Voor de terrasdeur zijn veel mogelijkheden, zoals openslaande deuren, schuifpuien of een standaard achterdeur.

Laagste prijs vinden voor nieuwe tuindeur?

Indicatieve prijzen tuindeuren: hout en kunststof

Soort deur Hout* Kunststof*
Standaard € 1.020,- € 1.100,- Gratis offertes
Openslaand € 2.900,- € 3.140,- Gratis offertes
Schuifpui € 1.400,- € 1.550,- Gratis offertes

*Vanaf-prijzen terrasdeuren met glas en btw. Inclusief montage.

Indicatieve prijzen tuindeuren: aluminium en staal

Soort deur Aluminium* Staal*
Standaard € 1.440,- € 1.490,- Gratis offertes
Openslaand € 3.960,- € 4.150,- Gratis offertes
Schuifpui € 1.980,- € 2.100,- Gratis offertes

*Vanaf-prijzen terrasdeuren met glas en btw. Inclusief montage.

Let op: een standaard tuindeur betreft 1 enkele deur. Openslaande tuindeuren zijn altijd 2 deuren die beiden geopend kunnen worden.

Welk materiaal voor nieuwe terrasdeur?

Voor de nieuwe tuindeur met kozijnen heb je de keuze uit diverse materialen. Zo kun je een kunststof deur laten plaatsen of houten openslaande deuren. Of toch liever een aluminium deur of stalen terrasdeur? Kunststof tuindeuren zijn ook verkrijgbaar in de houtlook. Bekijk elk materiaal en lees alle voordelen en nadelen.

De bij ons aangesloten bouwbedrijven plaatsen de nieuwe tuindeuren inclusief kozijnen. Mocht het mogelijk zijn om de bestaande kozijnen te gebruiken dan behoort dit ook tot de opties.

Tip: wil je alleen de kozijnen vervangen? Kijk dan op Kozijnenramen.nl voor meer info.

Ontvang direct concrete prijzen voor jouw tuindeuren!

De exacte prijzen voor het laten monteren van nieuwe terrasdeuren op maat zijn natuurlijk sterk afhankelijk van jouw wensen. Niet alleen het materiaal en de afmeting, maar ook extra opties als roeden of zonwering, hebben invloed op de prijs. Wil jij precies weten wat de kosten voor jouw opdracht zullen zijn? Vul dan het onderstaande offerteformulier in en kom direct in contact met erkende tuindeur-specialisten uit jouw regio. Via Tuindeuren.com kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten!