• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tuindeuren kopen

Een nieuwe tuindeur kopen kan in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld openslaande deuren of een schuifpui. Maar ook een enkele terrasdeur is mogelijk. De prijzen voor de soorten deuren lopen uiteen. Voor het bepalen van de totale kosten zijn namelijk de materiaalkeuze en extra opties ook van invloed. Via Tuindeuren.com kom je snel in contact met regionale vakmannen. Met één offerte-aanvraag ontvang je maximaal vijf prijsoffertes. Zo vergelijk jij de experts en vind je de voordeligste tuindeur inclusief plaatsing.

Tuindeur kopen en laten plaatsen?

De beste schuifpui kopen

beste schuifpui

Tips voor het vinden van de beste schuifpui! Meer info over de beste schuifpuien

De beste tuindeuren kopen

voorbeelden tuindeur

Tips voor het vinden van de beste tuindeuren! Meer info over de beste tuindeuren

Soorten tuindeuren en materialen

Benieuwd welke soort deur het best bij jouw huis past? Lees op Tuindeuren.com direct meer informatie over de volgende soorten terrasdeuren en verkrijgbare materialen:

Tuindeur kopen: hoeveel kost dat?

De exacte prijzen voor openslaande tuindeuren hangen af van diverse factoren. De kosten verschillen namelijk per materiaal. En per soort deur. De kostprijzen van de vakmannen variëren daarnaast ook nog eens. Wat je ongeveer betaalt voor een terrasdeur inclusief montage vind je in de indicatieve prijslijst voor tuindeuren.

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

De voordeligste tuindeur en het meest geschikte bedrijf voor de plaatsing vind je eenvoudig via Tuindeuren.com. Met één offerte-aanvraag krijg jij maximaal vijf offertes. Van verschillende vakmensen uit jouw regio die wij speciaal voor jouw opdracht selecteren. Kom vrijblijvend in contact met erkende specialisten en bespaar tot wel 45% op de totale kosten van het plaatsen van nieuwe tuindeuren!