• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tuindeuren op maat

Een tuindeur op maat nodig? En laten plaatsen door een erkende vakman? Via Tuindeuren.com vind je de beste specialist en de laagste prijzen voor een maatwerk terrasdeur. De tuindeuren-experts maken de deur volledig op maat, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Of het nu om openslaande deuren gaat of een schuifpui. Lees hieronder meer informatie over tuindeuren op maat en prijsindicaties. Vul direct het offerteformulier in om 5 gratis tuindeur offertes te ontvangen!

Voordelen tuindeuren op maat

  • Perfect passend voor jouw woning
  • Alle vormen en materialen mogelijk
  • Veel extra daglicht in woonkamer
  • Alle combinaties met kozijnen mogelijk
  • Zeer lange levensduur = goede investering
  • Via Tuindeuren.com in 1 dag geplaatst

Wat kost een maatwerk tuindeur?

De kosten voor de deur zijn afhankelijk van de afmetingen en het materiaal. Hout is bijvoorbeeld goedkoper dan aluminium. Ook extra opties zoals roeden, beslag en sloten zijn van invloed op de totale kostprijs. Ook verschillen de montage prijzen van de vakmannen. Daarom is het advies om de tuindeur specialisten eerst te vergelijken. Via Tuindeuren.com vraag je heel eenvoudig in één keer maximaal vijf gratis prijsoffertes aan.

Prijzen vergelijken tuindeuren op maat?

Openslaande tuindeuren op maat laten maken

Wil jij nieuwe tuindeuren laten plaatsen die volledig op maat gemaakt zijn? Dan zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Als eerst is het belangrijk om een soort materiaal voor de terrasdeuren en kozijnen te kiezen die bij je woning passen. Onze bouwbedrijven zijn bedreven in het plaatsen van kunststof tuindeuren, houten tuindeuren, stalen tuindeuren en aluminium tuindeuren. Ieder materiaal heeft zo haar eigen kenmerken. Daarnaast is het belangrijk om goed na te denken over de vormgeving van je nieuwe tuindeur. Wil je een schuifpui of toch liever openslaande tuindeuren met zijlichten? Met verschillende extra opties kun je de terrasdeuren compleet naar wens afmaken. Denk hierbij aan borstwering, roeden of ventilatieroosters.

Richtprijzen tuindeuren plaatsen

tuindeur prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw tuindeuren? Bekijk indicatieve tuindeuren prijzen

Tuindeur en schuifpui voorbeelden

tuindeuren voorbeelden

Meer inspiratie voor tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeur voorbeelden

Prijzen vergelijken

Ben jij benieuwd naar de kosten voor op maat laten maken van tuindeuren? Wij raden je dan aan om hieronder vrijblijvende tuindeur offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met specialisten uit jouw regio die samen met jou de perfecte terrasdeuren kunnen ontwerpen. Omdat de prijs sterk afhankelijk is van jouw persoonlijke wensen en ideeën kan de expert je een concrete prijsopgave geven!

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

Interesse in het laten plaatsen van nieuwe tuindeuren op maat? Vul dan het onderstaande offerte formulier in en ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Je komt via Tuindeuren.com makkelijk in contact met experts uit jouw regio. Zo kun je eenvoudig lokale tuindeur specialisten vergelijken en bespaar jij tijd en geld!