• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tuindeuren met zijlichten

Voor meer lichtinval in de woonkamer zijn tuindeuren met zijlicht ideaal. De zijramen zorgen daarnaast voor een unieke uitstraling. Je kunt aan één kant een raam laten plaatsen, maar het is ook aan beide zijdes mogelijk. De deur met zijlichten is ook te maken met bovenlicht. Dit geeft een prachtig effect bij bijvoorbeeld openslaande tuindeuren. Meer info en indicatieve prijzen vind je op Tuindeuren.com. Wij helpen je bij het vinden van de laagste prijs voor nieuwe tuindeuren door lokale specialisten te vergelijken!

Kenmerken tuindeuren met zijlichten

 • Naast de deuren worden ramen geplaatst
 • Aan beide kanten of aan één kant mogelijk
 • Ook mogelijk met bovenlicht
 • Veel extra daglicht in huiskamer
 • Alle materialen mogelijk voor de deuren
 • Via Tuindeuren.com in 1 dag geplaatst

Prijzen tuindeuren met zijramen

De kosten voor de tuindeur met (vaste) ramen aan de zijkant hangen af van verschillende factoren. Dit zijn grotendeels het materiaal en de afmetingen. Daarnaast zijn roeden, beslag en andere extra opties ook van invloed op de prijs. De kostprijzen van vakmannen verschillen ook. Daarom is het verstandig om verschillende bedrijven te vergelijken. Via Tuindeuren.com doe je dat heel eenvoudig door 5 gratis tuindeur offertes aan te vragen.

Vind de laagste prijs voor tuindeur met zijlicht

Opties voor nieuwe terrasdeur

opties nieuwe tuindeuren

Maatwerk mogelijk door verschillende opties. Meer info over alle tuindeur opties

Voorbeelden deuren met zijlicht

nieuwe tuindeur met zijlicht

Meer inspiratie voor de tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeuren voorbeelden

Indicatieprijzen terrasdeuren met zijlicht

Materiaal Vanaf prijs
Hout € 2.490,- Gratis offertes
Kunststof € 2.700,- Gratis offertes
Aluminium € 3.280,- Gratis offertes
Staal € 3.600,- Gratis offertes

*Voorbeeld-prijzen tuindeuren met zijlicht met dubbel glas en btw. Inclusief plaatsen.

Nieuwe tuindeuren met zijlichten op maat

Wanneer je graag nieuwe tuindeuren met zijlichten wilt laten plaatsen kun je deze compleet op maat laten samenstellen. Kies bijvoorbeeld een materiaalsoort dat goed bij de uitstraling van je woning en tuin past. Onze specialisten plaatsen kunststof tuindeuren, welke uitstekend isoleren en houten tuindeuren met een natuurlijke uitstraling. Daarnaast kunnen zij ook robuuste en hoogwaardige aluminium deuren of stalen terrasdeuren installeren. Naast de keuze voor het materiaal is het ook belangrijk om te kijken naar extra opties voor jouw openslaande tuindeuren, zoals roeden, deurbeslag en borstwering. Ook HR++ glas voor extra isolatiewaarde behoort tot de mogelijkheden. Onze specialisten kunnen jou in een vrijblijvend adviesgesprek alle opties en mogelijkheden uitleggen die passen bij jouw wensen!

Direct gratis tuindeur-offertes ontvangen!

De laagste prijs vinden voor jouw nieuwe tuindeur met zijlicht? Met het aanvragen van onze gratis offertes betaal je nooit te veel voor de deur inclusief deur- en raamkozijnen. Op basis van jouw specifieke opdracht selecteren wij de meest geschikte vakmannen uit jouw regio. Dat scheelt jou alvast veel zoekwerk.

 • Vrijblijvende afspraak met regionale specialisten
 • Bespaar eenvoudig tijd en geld
 • Ontvang tot 5 gratis offertes
 • Bespaar 45% op de totale kosten

Goedkoop nieuwe openslaande tuindeuren laten plaatsen? Vraag direct nog de gratis online tuindeur offertes aan. En begin met slim vergelijken!