• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Openslaande tuindeuren

Openslaande deuren laten plaatsen? Dat doe je eenvoudig via Tuindeuren.com. Met deze tuindeuren krijg je veel meer daglicht in de woonkamer. Nieuwe openslaande terrasdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Een openslaande tuindeur zorgt voor een klassieke uitstraling van jouw woning. De bij ons aangesloten specialisten plaatsen de deuren inclusief kozijn binnen 1 dag. Via Tuindeuren.com vergelijk je eenvoudig vakmannen door gratis openslaande tuindeur-offertes aan te vragen.

Voordelen openslaande tuindeuren

 • Zeer stijlvol en populair in Nederland
 • Bieden veel extra licht in woonkamer
 • Woonkamer en tuin worden één geheel
 • Alle materialen mogelijk voor de deuren
 • Zeer lange levensduur = goede investering
 • Via Tuindeuren.com in 1 dag geplaatst

Prijs openslaande deuren

De kosten voor nieuwe openslaande buitendeuren hangen af van de afmetingen. En het materiaal dat je kiest. Ook extra opties als speciaal beslag, sloten en roeden beïnvloeden de prijs. Daarnaast verschillen bedrijven ook in prijs. In onderstaand overzicht zie je prijsindicaties van openslaande deuren. Dit zijn prijzen voor verschillende materialen. Voor de exacte prijs is het advies om de gratis openslaande tuindeur-offertes op te vragen.

Vind laagste prijs voor openslaande deuren

Indicatieve prijslijst openslaande deuren

Materiaal Vanaf prijs*
Hout € 2.900,- Gratis offertes
Kunststof € 3.140,- Gratis offertes
Aluminium € 3.960,- Gratis offertes
Staal € 4.150,- Gratis offertes

*Vanaf-prijzen openslaande tuindeuren met dubbel glas en btw. Inclusief plaatsen.

Verschillende materialen voor openslaande terrasdeuren

Voor ieder huis is er een geschikt materiaal verkrijgbaar. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het materiaal waar je de beste ervaringen mee hebt. Houten openslaande tuindeuren zijn ideaal voor een jaren 30 stijl. Wil je een moderne terrasdeur? Dan zijn kunststof openslaande deuren en aluminium openslaande deuren geschikt. Voor een meer industriële look zijn stalen openslaande tuindeuren perfect. De bij Tuindeuren.com aangesloten specialisten zijn ervaren en kunnen ieder materiaal tuindeur plaatsen in jouw woning.

Tip: kunststof is ook verkrijgbaar met de houtlook. Zo krijgt de deur het uiterlijk van hout en alle voordelen van kunststof. Zoals weinig onderhoud en goede isolatie.

Voorbeelden tuindeuren

tuindeuren voorbeelden

Meer inspiratie voor tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeur voorbeelden

Prijzen terrasdeuren

tuindeur prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw tuindeuren? Bekijk indicatieve tuindeuren prijzen

Openslaande tuindeuren op maat

Wil jij graag nieuwe openslaande tuindeuren laten plaatsen door een bekwame specialist? Dan is het goed om van te voren te bepalen aan welke eisen de terrasdeuren moeten voldoen. Naast openslaande tuindeuren zijn er andere soorten tuindeuren te koop, zoals een schuifpui bijvoorbeeld. Daarnaast is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. De vakmannen van Tuindeuren.com plaatsen houten tuindeuren, kunststof tuindeuren, aluminium deuren en stalen terrasdeuren. Tot slot kun je jouw nieuwe openslaande deuren met extra opties helemaal af maken. Aan de hand van jouw visie plaatst de tuindeuren-specialist de deuren van jouw dromen!

 • Materialen - kies een materiaal voor de tuindeuren dat past bij de uitstraling die je nastreeft
 • Isolatie - goed isolerende tuindeuren met HR++ glas helpt energie besparen
 • Opties - extra mogelijkheden als roeden, zonwering en beslag maken jouw deuren compleet

Tip: vind jij het lastig om te bepalen wat je precies wilt? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis aan. De tuindeur-expert bespreekt met jou alle mogelijkheden!

Bespaar tijd en geld voor nieuwe tuindeur

Direct gratis openslaande tuindeur-offertes ontvangen!

De laagste prijs vinden voor openslaande tuindeuren? Met het aanvragen van gratis tuindeur offertes betaal je nooit te veel voor de nieuwe deur. Op basis van jouw opdracht selecteren wij de meest geschikte specialisten uit ons netwerk. De bij ons aangesloten specialisten zijn zorgvuldig geslecteerd op prijs en kwaliteit. Vergelijk hun prijsopgaven kieskeurig en je vindt zeker de beste deal! Met een offerteaanvraag ontvang jij tot maximaal 5 vrijblijvende offertes via Tuindeuren.com!

 • Vrijblijvend adviesgesprek met expert bij jou thuis
 • Bespaar tijd en geld door offertes te vergelijken
 • Nieuwe openslaande tuindeuren binnen 1 dag geplaatst
 • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale kosten

Wil jij ook profiteren van onze voordelen? Vraag dan direct de gratis tuindeur-offertes online aan via Tuindeuren.com en start met vergelijken!