• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Soorten openslaande tuindeuren

Voor het vervangen van jouw huidige tuindeur of het plaatsen van een nieuwe, heb je de keuze uit diverse soorten tuindeuren. Hierdoor kun je rekening houden met de inrichting en uitstraling van jouw eigen huis en tuin. Denk ook goed na over het soort materiaal dat je wilt voor de nieuwe openslaande terrasdeur. Wil je bijvoorbeeld duurzaam kunststof of authentiek hout?

Openslaande tuindeuren

openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven je een bijzonder ruimtelijk gevoel. Je krijgt veel licht binnen door het grote raamoppervlak van de deuren.

Schuifpui

kunststof schuifpui

Een variant op openslaande deuren is de schuifpui. Meestal kiezen mensen voor een schuifpui wanneer ze grote ramen in de kozijnen willen.

Dubbele tuindeuren

dubbele tuindeuren

Door dubbele tuindeuren te plaatsen krijg je extra licht in jouw woonkamer. Dubbele tuindeuren zijn hetzelfde als openslaande deuren.

Met zijlichten

Tuindeuren met zijlichten bieden veel extra licht. De zijlichten kunnen aan beide kanten geplaatst worden van de deuren.

4-seizoenen pui

houten 4 seizoenen pui

Een handige 4-seizoenen pui kan helemaal opengeklapt worden. Zo wordt jouw woonkamer en de achtertuin één geheel.

Met bovenlicht

tuindeuren met bovenlicht

Bij tuindeuren met bovenlichten worden er ook ramen boven de deuren geplaatst. Een combinatie met zijlichten wordt vaak gekozen.

Met panelen

tuindeur met paneel

Deuren met panelen zijn doorgaans aan de onderkant dicht gemaakt met een paneel. Dit is een klassieke uitstraling die regelmatig gekozen wordt.

Tuindeuren op maat

tuindeuren op maat

Tuindeuren en schuifpuien kunnen ook volledig op maat gemaakt worden. Helemaal naar jouw wensen. In elk gewenst materiaal.

Harmonicadeuren

harmonica deuren

Met nieuwe harmonicadeuren creëer je een prachtige overgang tussen woonkamer en tuin. Een vouwpui biedt je een grote doorgang.

Tip: de vakmannen met de beste kwaliteit en prijzen hebben wij al voor je geselecteerd. Voor voordelige prijzen hoef je alleen maar gratis tuindeur offertes aan te vragen. Dat is slim vergelijken bij Tuindeuren.com!

Vergelijk experts en prijzen voor de tuindeur

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

De laagste prijs vinden voor de nieuwe terrasdeur? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een jaren 30 stijl of juist een moderne tuindeur of schuifpui. Met het aanvragen van 5 gratis offertes betaal je nooit te veel voor de nieuwe tuindeur. Op basis van jouw opdracht selecteren wij de meest geschikte specialisten uit jouw eigen regio. Zo kom je geheel vrijblijvend in contact met erkende bouwbedrijven en bespaar je tot wel 45% op de totale prijs!

  • Ontvang direct tot maximaal 5 gratis offertes
  • Vrijblijvend adviesgesprek met ervaren tuindeur expert
  • Enkel zorgvuldig geselecteerde en erkende specialisten
  • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale kosten

Profiteer van onze voordelen en vraag de gratis tuindeur-offertes online aan via Tuindeuren.com!