• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tuindeur met roeden

Roeden geven jouw nieuwe tuindeur een prachtige uitstaling. Door roeden wordt het raam verdeeld in meerdere kleine ramen. Zoals je ziet op de voorbeelden. Voor de roedeverdeling zijn er verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld hele kleine ramen of juist iets grotere ramen. Dat bepaal je helemaal zelf. De roeden kunnen op het glas worden geplaatst, maar ook tussen het dubbel glas. Via Tuindeuren.com vraag je eenvoudig gratis offertes aan voor de tuindeur met roeden.

Prijzen roeden plaatsen

De kosten voor roeden zijn mede afhankelijk van de grootte van de tuindeur. En welke soort roeden je neemt is natuurlijk ook van belang. Hieronder staan indicatieve prijzen voor roeden. Dit zijn de bijkomende kosten voor een nieuwe terrasdeur. Prijsindicaties voor tuindeuren vind je in de deuren-prijslijst.

Gratis tuindeur offertes

De totale prijs voor jouw nieuwe tuindeuren inclusief roeden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort deur en het type materiaal voor de terrasdeuren. Voor een concrete prijs adviseren wij om gratis offertes aan te vragen via Tuindeuren.com. Zo vergelijk je direct erkende bouwbedrijven uit jouw regio.

Beste deal voor tuindeuren + roeden?

Indicatieve prijzen roeden

Soort roeden Prijs per lat*
Tussen het glas v.a. € 12,50
In en op het glas v.a. € 25,- Gratis offertes
Glasdelende roeden op aanvraag Gratis offertes

*Vanaf-prijzen per stuk en exclusief btw. Prijs geldt alleen bij complete deur.

Indicatieve prijzen tuindeuren

tuindeur prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw tuindeuren? Bekijk indicatieve tuindeuren prijzen

Tuindeur en schuifpui voorbeelden

tuindeuren voorbeelden

Meer inspiratie voor tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeur voorbeelden

Roeden tussen het glas

Roeden die tussen het glas worden geplaatst worden ook wel spouwroeden genoemd. Deze roeden zitten letterlijk tussen het glas, want ze worden tussen het dubbel glas gezet. Het voordeel hiervan is dat je de balkjes niet hoeft schoon te maken. Dit soort roeden is de goedkoopste optie voor de openslaande tuindeuren.

Glasdelende roeden

Met glasdelende roeden wordt er per vakje een apart raam in gezet. De tuindeur bevat in dit geval dus niet één groot glazen raam, maar allemaal kleine ramen. Deze vorm van roeden plaatsen is de duurste optie.

Roeden in en op het glas

Een andere optie is om de roeden tussen het glas en op het glas te plaatsen. De deurroeden worden tussen het dubbel glas gezet en worden ook op de buitenkant van de glasplaat geplakt. Op deze manier lijken het aparte raampjes, maar zijn de kosten iets lager dan bij glasdelende roeden.

Prijzen terrasdeur met roeden vergelijken?

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

Wil jij tijd en geld besparen voor het kopen van een hoge kwaliteit tuindeur met roeden? Dat doe je door het aanvragen van gratis tuindeur-offertes via Tuindeuren.com. Op basis van jouw opdracht maken wij een selectie van geschikte specialisten uit jouw regio. Zij leveren de terrasdeur of schuifpui en plaatsen deze met de door jou gewenste roeden. Omdat jij meerdere vrijblijvende offertes krijgt van verschillende experts, vind je door te vergelijken de meest voordelige tuindeuren met roeden.

  • Ontvang direct tot 5 gratis offertes van erkende tuindeur specialisten
  • Vergelijk bouwbedrijven uit jouw regio op prijs en kwaliteit
  • Vrijblijvend adviesgesprek met vakman mogelijk
  • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale kosten

Wil jij profiteren van al deze voordelen en besparen op jouw nieuwe tuindeur met deurroeden? Vraag dan direct de gratis tuindeur offertes aan via Tuindeuren.com en start met slim vergelijken!