• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tuindeur met raam

Voor het bovenlicht en zijlicht van een tuindeur zijn verschillende ramen verkrijgbaar. Meestal worden de boven- en zijramen als vast raam geplaatst. Voor het bovenraam is een valraam een goede optie. De terrasdeur kun je ook in combinatie met andere ramen plaatsen. Een goed voorbeeld hiervan is een draaikiepraam. In de nieuwe deuren wordt HR-glas gezet, dit zorgt voor een goed isolerende deur. Lees hieronder meer over de verschillende raamtypes en kom vrijblijvend in contact met lokale tuindeur-specialisten.

Tip: Wil je niet alleen nieuwe tuindeuren laten plaatsen, maar ook graag je de andere kozijnen en ramen in je woning vervangen? Bekijk dan eens alle mogelijkheden op Kozijnenramen.nl.

Beste deal voor tuindeur met raam?

Terrasdeuren richtprijzen

tuindeur prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw tuindeuren? Bekijk indicatieve tuindeuren prijzen

Inspiratie nieuwe tuindeuren

tuindeuren voorbeelden

Meer inspiratie voor tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeur voorbeelden

Vast raam

Een van de opties is om een vast raam in de tuindeur te plaatsen, bijvoorbeeld als bovenlicht of zijlicht. Dit is de goedkoopste optie, omdat dit soort ramen minder verbouwkosten met zich meebrengt.

Draairamen

Draairamen worden ook wel klassieke ramen genoemd. Dit type tuindeuren raam kan op de normale wijze met de draai worden geopend naar binnen of naar buiten.

Draaikiepraam

Een van de ramen met de meeste voordelen is het draaikiepraam, ook wel draaivalraam genoemd. Het raam kan op normale wijze worden geopend, maar het kan ook net zoals een valraam open worden gezet. Dit is dus een multifunctioneel raam en kan ook openstaan als het regent. Ideaal dus om continu te zorgen voor frisse lucht.

Valraam of uitzetraam

Een valraam is meestal terug te vinden in de kleine kozijnen boven de deur of schuifpui. Dit type raam kan een idee zijn voor een tuindeur met bovenlicht. Het raam valt met behulp van scharnieren naar binnen toe. Een raam dat naar buiten valt heet een uitzetraam of klapraam. Onze specialisten kunnen alle soorten ramen plaatsen.

Tip: weten wat een nieuwe tuindeur inclusief ramen kost? Bekijk dan de indicatieve tuindeuren-prijslijst.

Nieuwe terrasdeuren inclusief ramen plaatsen?

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

Wil jij tijd en geld besparen voor het laten plaatsen van een nieuwe tuindeur met raam? Dat doe je door het aanvragen van de online tuindeur-offertes via Tuindeuren.com. Op basis van jouw opdracht maken wij een selectie van betrouwbare specialisten uit jouw omgeving. Zij kopen of maken de deur of schuifpui en plaatsen deze met bijvoorbeeld zijlicht of bovenlicht en het type raam naar keuze. Omdat jij meerdere offertes ontvangt van verschillende klusbedrijven, vind je door te vergelijken de meest voordelige terrasdeur en ramen.

  • Vrijblijvend advies van ervaren tuindeuren specialist
  • Vergelijk tot 5 gratis offertes en vind de beste deal
  • Nieuwe tuindeuren inclusief ramen vaak binnn 1 dag geplaatst
  • Enkel zorgvuldig door Tuindeuren.com geselecteerde bouwbedrijven

Bespaar kosten door de gratis en vrijblijvende tuindeur-offertes online aan te vragen. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start dus gelijk met slim vergelijken!