• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tuindeur met kozijn laten plaatsen

Compleet nieuwe tuindeuren met kozijn plaatsen? Dat is verstandig als de oude kozijnen niet meer in goede conditie zijn. En wanneer je voor een andere constructie kiest. Bijvoorbeeld als je een tuindeur laat vervangen door een schuifpui. Het is ook nodig om het tuindeurkozijnen te vervangen, als je voor een ander materiaal kiest. Uiteraard is dit ook het geval als de maten van de tuindeur niet overeenkomen met het bestaande kozijn.

Tip: ga je alleen de kozijnen vervangen? Kijk dan op Kozijnenramen.nl.

Gratis kozijn offertes

De beste deal voor de nieuwe terrasdeur in combinatie met een nieuw kozijn, vind je eenvoudig via Tuindeuren.com. Met gratis tuindeur-offertes. Op basis van jouw aanvraag, selecteren wij de meest geschikte vakmannen in ons netwerk. Maximaal vijf bedrijven. Jij ontvangt van deze experts een prijsofferte, die je alleen nog met elkaar hoeft te vergelijken.

Prijzen tuindeur inclusief kozijn?

De exacte prijs voor de nieuwe tuindeur met kozijn is afhankelijk van de afmetingen. En van het te gebruiken materiaal. Indicatieve prijzen vind je in de tuindeuren-prijslijst. Hieronder staan de gemiddelde prijzen voor nieuwe kozijnen per m2. Zo kun je ongeveer berekenen wat de kozijnen gaan kosten, bovenop de tuindeur prijs. De genoemde kostprijzen zijn inclusief plaatsing.

Prijzen vergelijken voor tuindeur + kozijn?

Indicatieve prijzen kozijn per m2

Materiaal Prijs per m2*
Kunststof € 650 - € 750,-
Houten € 700 - € 850,-

Offertes aanvragen

Aluminium € 750 - € 900,-

Offertes aanvragen

Stalen € 1.000 - € 1.100,- Offertes aanvragen

*Richtprijzen inclusief loonkosten, plaatsing en btw.

Tip: ook extra deur-opties als beslag en roeden beïnvloeden de totaalprijs. Bedenk welke opties jij wilt, zodat je een deur krijgt die voldoet aan al jouw wensen.

Tuindeuren prijslijst

tuindeur prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw tuindeuren? Bekijk indicatieve tuindeuren prijzen

Voorbeelden tuindeur & schuifpui

tuindeuren voorbeelden

Meer inspiratie voor tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeur voorbeelden

Nieuwe deur in bestaand kozijn?

Wanneer je kiest voor een houten tuindeur, is het nog wel eens mogelijk om het huidige kozijn te gebruiken. Raadpleeg hiervoor altijd eerst een vakman. Bij materialen als kunststof en aluminium, is het in de meeste gevallen noodzakelijk om nieuwe kozijnen te plaatsen.

Tip: niet helemaal zeker of je de kozijnen vervangen moeten worden? Na de offerte-aanvraag bij Tuindeuren.com, nemen maximaal vijf experts contact met je op. Zij komen vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken. De ervaren specialist kan exact aangeven wat mogelijk is!

Materiaalkeuze bepalend voor uitstraling

Net als de tuindeuren, zijn de kozijnen ook in diverse materialen te leveren. Houten terrasdeuren zijn in aanschafprijs goedkoop, maar hebben wel meer onderhoud nodig. Hout is een goede keuze als je van een warme en klassieke look houdt. Kunststof en aluminium hebben een moderne uitstraling. Kunststof tuindeuren isoleren uitstekend en zijn ook te koop in de houtlook. Een aluminium deur is wat duurder, maar heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Stalen tuindeuren zijn sterk en zorgen voor een industriële uitstraling.

Beste deal vinden voor tuindeur met kozijn?

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

Heb jij serieuze interesse in het laten plaatsen van nieuwe openslaande tuindeuren? Dan ben jij vast benieuwd naar de totale prijs. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het gekozen materiaal, het soort tuindeur en extra wensen op jouw nieuwe terrasdeuren compleet op maat te maken. Wij raden je dan ook aan om altijd meerdere offertes te vergelijken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Via Tuindeuren.com vraag je eenvoudig tot wel 5 gratis offertes aan. Je komt vrijblijvend in contact met lokale tuindeur-specialisten en vind zo snel de beste deal!

  • Ontvang tot 5 gratis offertes van lokale specialisten
  • Vrijblijvend adviesgesprek met ervaren vakman mogelijk
  • Nieuwe tuindeuren en kozijnen vaak binnen 1 dag geplaatst
  • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale prijs

Wil jij ook graag slim vergelijken en profiteren van onze voordelen? Vraag dan vrijblijvend de gratis tuindeur offertes online aan!