• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Extra opties voor de tuindeur

Behalve het soort tuindeuren en het materiaal voor de tuindeur, kies je ook zelf de extra opties. Dit zijn onder andere beslag, roeden, ventilatieroosters, borstwering en deurhorren. Zo stem je de nieuwe terrasdeur of schuifpui helemaal af op jouw eigen wensen. Door de juiste extra's te kiezen maak je jouw nieuwe openslaande tuindeuren helemaal compleet en uniek. Hieronder lees je alle informatie over en richtprijzen van de accessoires voor de terrasdeur.

Tip: benieuwd wat de kosten zijn voor een nieuwe tuindeur? Bekijk de indicatieve prijslijst van tuindeuren in alle materiaalsoorten.

Beslag

De keuze uit hang- en sluitwerk (beslag) voor de nieuwe deuren is groot. Lees meer over beslag en het SKG-keurmerk voor veiligheid.

Borstwering

tuindeuren met borstwering

Deuren met borstwering (panelen) geven een mooi klassieke uitstraling. Voor alle soorten en materialen is het mogelijk.

Deurhorren

We kennen allemaal wel het insectenprobleem in de zomermaanden. Een deurhor laten plaatsen is de beste oplossing voor dit probleem.

Kozijnen

tuindeur kozijnen

Is het nodig om de kozijnen te vervangen? Lees meer over kozijnen en de mogelijkheden voor de nieuwe tuindeur.

Ramen

tuindeuren ramen

Naast de nieuwe deuren kunnen er diverse ramen geplaatst worden. Lees over de mogelijkheden, zoals zijlicht en bovenlicht.

Roeden

Roeden (vakjes binnen het kozijn) kunnen jouw woning een geheel andere stijl geven. Vele soorten en maten roeden mogelijk.

Rolluiken

Rolluiken voor de nieuwe tuindeuren en ramen houden de zon en warmte buiten. Bovendien zorgen ze voor extra anti-inbraak veiligheid.

Shutters

tuindeuren shutters

Een andere oplossing voor het filteren van de zon is het aanbrengen van shutters. Dunne stijlvolle latjes voor de ramen die je zelf kunt bedienen.

Ventilatieroosters

Met ventilatieroosters wordt de leefbaarheid van de woonkamer vergroot. Jij krijgt meer zuurstof binnen in de kamer.

Zonwering

Zonwering houdt de warmte tegen en zorgt voor verkoeling in jouw thuis. Ook zorgt het voor een lekkere plekje in de schaduw op je terras.

Wat voor soort tuindeur wil je?

Voordat je de opties gaat kiezen, bepaal je welke soort terrasdeur je graag wilt. Dat kan bijvoorbeeld een schuifpui zijn of openslaande deuren. Nadat je de type deur hebt gekozen, kijk je welke opties het meest geschikt zijn. Niet alle opties zijn namelijk mogelijk voor iedere tuindeur. Precies weten wat mogelijk is? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een ervaren specialist via Tuindeuren.com!

Laagste prijs voor tuindeur + extra opties?

Direct gratis tuindeur-offertes ontvangen!

Weet je welke extra opties je wilt op de nieuwe tuindeur? En gekozen voor een materiaal en soort tuindeur dat past bij de uitstraling van je woning? Vraag dan direct gratis tuindeur offertes aan. Jij ontvangt dan maximaal vijf vrijblijvende offertes van betrouwbare bedrijven uit de regio die je met elkaar kunt vergelijken. Zo vind je eenvoudig de beste deal voor de plaatsing van jouw nieuwe terrasdeuren.

  • Ontvang met 1 aanvraag tot maximaal 5 gratis offertes
  • Vergelijk erkende en betrouwbare bouwbedrijven
  • Vrijblijvend adviesgesprek met ervaren lokale specialist
  • Bespaar tot wel 45% op de totale kosten van jouw opdracht

Wil jij ook profiteren van het handige vergelijkingssysteem van Tuindeuren.com? Vraag dan de gratis offertes online aan en kom direct in contact met kwalitatieve tuindeuren specialisten!