• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Houten tuindeuren

Een klassieke stijl met een houten tuindeur? Hout is een perfect materiaal om een authentieke uitstraling te creëren. Houten tuindeuren zijn daarnaast eenvoudig te verven, zodat je om de zoveel tijd van kleur kunt veranderen. Het materiaal is in aanschafprijs een van de voordeligste materiaalsoorten. En verkrijgbaar als diverse soorten deuren. Zoals openslaande deuren, schuifpuien en enkele deuren. Op Tuindeuren.com vind je meer informatie over het laten plaatsen van houten terrasdeuren en kun je lokale specialisten vergelijken om de beste deal te vinden!

Voordelen houten tuindeuren

 • Bijzonder sfeervolle uitstraling
 • Gemakkelijk zelf te onderhouden (schilderen)
 • In elk gewenste kleur te verven
 • Veel vormen en uitstraling mogelijk

Nadelen houten tuindeuren

 • Houten tuindeuren moeten vaker onderhouden worden dan kunststof
 • De tuindeuren gaan minder lang mee

Laagste prijs vinden voor houten tuindeur?

Prijslijst terrasdeuren

tuindeur prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw tuindeuren? Bekijk indicatieve tuindeuren prijzen

Tuindeur en schuifpui inspiratie

tuindeuren voorbeelden

Meer inspiratie voor tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeur voorbeelden

Prijzen houten tuindeuren

De kosten van een houten terrasdeur worden bepaald door de afmetingen en de extra opties die je kiest. Zoals roeden en beslag. Ook de arbeidskosten van vakmannen kunnen in prijs verschillen. Daarom staan hieronder alleen indicatieprijzen van houten deuren. Voor precieze prijzen is het advies om van meerdere bedrijven een offerte aan te vragen. Zo vind je gelijk ook de beste deal. Via Tuindeuren.com vraag je in één keer eenvoudig gratis tuindeur-offertes aan.

Indicatieve prijzen voor houten terrasdeuren

h x b (cm) Vanaf prijs*
200 x 80 € 1.020,- Gratis offertes
220 x 100 € 1.400,- Gratis offertes
220 x 200 € 2.900,- Gratis offertes

*Vanaf-prijzen houten terrasdeuren met glas en btw. Inclusief montage.

Openslaande houten tuindeuren op maat

openslaande houten tuindeurenDeuren zijn er in verschillende vormen, zoals een pui of dubbele deuren. Natuurlijk is een standaard deur ook mogelijk. Per soort houten tuindeur verschillen de prijzen. De kostprijzen kunnen ook oplopen als je een deur met bovenlicht of een tuindeur met zijlichten wilt. Bedenk dus goed welke deur past bij jouw woning en tuin. Alle deuren zijn volledig op maat te maken. Het populairste soort hardhout dat wordt gebruikt voor buitendeuren is Meranti hout. Onze specialisten kunnen de nieuwe terrasdeuren geheel naar jouw wens maken en vaak is plaatsing binnen 1 dag mogelijk!

Tip: liever een terrasdeur met moderne look? Kies dan voor een kunststof tuindeur of aluminium tuindeur. Een andere optie is een stalen deur.

Direct gratis tuindeur-offertes ontvangen!

Gratis offertes aanvragen voor het laten plaatsen van nieuwe houten tuindeuren bespaart tijd en geld. Je maakt namelijk gebruik van ons netwerk van specialisten. Speciaal voor jouw opdracht selecteren wij de meest geschikte experts uit jouw regio. Jij ontvangt maximaal vijf offertes. Vrijblijvend en helemaal gratis. Deze prijsopgaven vergelijk jij, zodat je snel en simpel de laagste prijs vindt. Via Tuindeuren.com vind je beslist de beste tuindeur-specialist voor jouw opdracht!

 • Ontvang maximaal 5 gratis offertes
 • Vrijblijvend adviesgesprek met erkende bouwbedrijven
 • Vergelijk op prijs en kwaliteit
 • Bespaar tot wel 45% op de totale kosten

Start met slim vergelijken en vraag de vrijblijvende gratis tuindeur offertes online aan.