• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aluminium tuindeuren

Aluminium tuindeuren worden steeds populairder in Nederland. Dat komt mede door de uitstekende isolatie en lange levensduur. Daarnaast heeft het materiaal weinig onderhoud nodig. En zorgt het voor een moderne uitstraling. Aluminium terrasdeuren zijn te koop als openslaande tuindeuren, enkele deuren en schuifpuien. Op Tuindeuren.com vind je meer informatie over de mogelijkheden en indicatieve prijzen voor het laten plaatsen van nieuwe alu tuindeuren. Wist jij dat je door ons handige offertesysteem tot wel 45% op de prijs kunt besparen?

Tip: aluminium deuren hebben een lage U-waarde. Dat betekent dat het materiaal uitstekend isoleert.

Voordelen aluminium

 • Hoge kwaliteit en lange levensduur
 • Aluminium deuren roesten en rotten niet
 • Aluminium heeft een uitstekende isolatiewaarde
 • Stijlvolle en moderne uitstraling

Nadelen aluminium

 • Aluminium is duurder dan kunststof
 • Overschilderen is lastig
 • Past niet bij jaren 30 woningen

Beste deal ontvangen voor aluminium tuindeur?

Wat is de prijs van een aluminium tuindeur?

Aluminium tuindeuren en schuifpuienDe totale prijs voor jouw nieuwe terrasdeur hangt af van de afmetingen. In onderstaand overzicht zie je voor verschillende deuren prijsindicaties. Inclusief HR-glas, btw en plaatsing. Kosten voor extra opties komen hier nog bovenop. Zoals beslag, deursloten, ventilatieroosters of roeden. Voor exacte prijzen, vraag je via Tuindeuren.com heel simpel tuindeur offertes aan van regionale experts. Jij krijgt dan specifieke prijzen van verschillende bedrijven die je vergelijkt. Zo vind je ook nog eens eenvoudig de laagste prijs.

Tip: ideeën en inspiratie nodig? Bekijk de voorbeelden van geplaatste terrasdeuren.

Indicatieve prijslijst aluminium deuren en puien

Soort deuren Vanaf prijs*
Standaard deur € 1.440,- Gratis offertes
Openslaande deuren € 3.960,- Gratis offertes
Schuifpui enkel € 1.980,- Gratis offertes

*Vanaf-prijzen terrasdeuren met glas en btw. Inclusief montage.

Let op: een standaard tuindeur betreft 1 enkele deur. Openslaande tuindeuren zijn altijd 2 deuren die beiden geopend kunnen worden.

Indicatie prijzen tuindeuren

tuindeur prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw tuindeuren? Bekijk indicatieve tuindeuren prijzen

Tuindeur en schuifpui voorbeelden

tuindeuren voorbeelden

Meer inspiratie voor tuindeuren nodig? Bekijk alle tuindeur voorbeelden

Aluminium tuindeuren of schuifpui voor jouw woning

Wanneer je nieuwe tuindeuren gaat plaatsen, kun je de hele uitstraling veranderen van de woning. Een vast kozijn kun je bijvoorbeeld vervangen door een schuifpui. Of een enkele deur door openslaande tuindeuren. Dit zorgt gelijk voor veel daglicht in huis. Bedenk dus goed wat voor soort tuindeur jouw voorkeur heeft. Elke vorm is namelijk mogelijk. De bij ons aangesloten specialisten maken de aluminium terrasdeuren volledig op maat. Aan de hand van jouw wensen worden de nieuwe tuindeuren of nieuwe schuifpui van aluminium gemaakt en geplaatst. Door middel van extra opties, zoals zonwering, roeden of ventilatieroosters kun je jouw nieuwe tuindeuren helemaal afmaken. Omdat de kosten sterk afhankelijk zijn van jouw wensen is het verstandig om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen met een van onze lokale specialisten. De expert kan jou exact vertellen wat mogelijk is en concrete prijzen noemen.

Tip: een tuindeur van aluminium is verkrijgbaar in vele kleuren. Ook neutrale kleuren als zwart en antraciet behoren tot de opties.

Vergelijk tuindeur specialisten en bespaar!

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

Het vergelijken van meerdere bedrijven scheelt je flink op de totale kosten. En je bespaart daarnaast ook veel tijd. Via Tuindeuren.com ontvang je binnen een dag prijsoffertes van regionale experts. Op basis van jouw opdracht selecteren wij de meest geschikte vakmannen in ons netwerk. Jij krijgt dus altijd reactie van een betrouwbaar bedrijf dat past bij jouw klus. De tuindeur offertes zijn vrijblijvend en gratis aan te vragen.

 • Vrijblijvend adviesgesprek met regionale expert
 • Bespaar tijd en geld
 • Alleen contact met betrouwbare bedrijven
 • Tuindeuren vaak binnen 1 dag geplaatst

De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Start met slim vergelijken en vraag de gratis en vrijblijvende tuindeur offertes online aan.