• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Materialen kiezen voor nieuwe tuindeur

Tuindeuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft eigen voordelen en uiterlijke kenmerken. Kies het materiaal dat het best aansluit op jouw wensen en dat perfect past bij jouw woning. Hieronder vind je meer informatie over de materialen voor terrasdeuren en schuifpuien. Lees onder andere meer over de duurzaamheid van kunststof deuren en de natuurlijke uitstraling van houten tuindeuren. Maar ook over de industriële stalen tuindeuren en moderne aluminium terrasdeuren.

Houten tuindeuren

Houten tuindeuren zijn zeer populair vanwege de natuurlijke look en de sfeer die deze terrasdeuren geven aan de woning.

Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en duurzaam. Bovendien bieden kunststof terrasdeuren een goede isolatie en lange levensduur.

Aluminium tuindeuren

Aluminium tuindeuren worden steeds populairder in Nederland en zien we vaak bij nieuwbouwwoningen. Zowel als terrasdeur of als schuifpui.

Stalen tuindeuren

Stalen tuindeuren zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Een schuifpui van staal is sterk en ziet er vooral trendy uit.

Beste deal voor tuindeur ontvangen?

Opties voor nieuwe terrasdeuren

Naast de materialen kun je ook de extra opties kiezen voor de nieuwe terrasdeur. Denk hierbij aan beslag, roeden, ventilatieroosters en de kozijnen.

Tip: bekijk tuindeur-prijsindicaties per materiaal en afmetingen. Zo weet je ongeveer wat je betaalt voor de tuindeur.

Soorten tuindeuren

Het soort tuindeur is belangrijk voor de juiste uitstraling van jouw woning. Wil je bijvoorbeeld een schuifpui of openslaande tuindeuren? En wil je bij de deuren bovenlicht of zijlicht erbij? Voor een zo compleet mogelijke offerte-aanvraag raden wij je aan om de informatie op Tuindeuren.com goed door te lezen. Hoe vollediger de aanvraag, hoe gerichter de prijs in de offerte is.

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

De laagste prijs vinden voor de tuindeur van het materiaal naar voorkeur? Dat doe je snel met gratis tuindeur-offertes. Op basis van jouw opdracht selecteren wij de meest geschikte specialisten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een jaren 30 stijl of juist een moderne tuindeur of schuifpui. De bij ons aangesloten specialisten kunnen jouw nieuwe terrasdeuren compleet op maat maken. Door tot maximaal 5 gratis offertes aan te vragen vind jij direct te vakman met de beste aanbieding!

  • Ontvang direct tot maximaal 5 gratis offertes
  • Vrijblijvend adviesgesprek met expert bij jou thuis
  • Nieuwe tuindeuren vaak binnen 1 dag geplaatst
  • Bespaar tot wel 45% op de totale kosten

Start met slim vergelijken en vraag de gratis tuindeur-offertes online aan via Tuindeuren.com!