• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Openslaande tuindeuren Maastricht

Tuindeuren in Maastricht

Ook het in uiterste zuiden van Nederland zijn wij actief. Voor Maastricht en de rest van Zuid-Limburg bent u bij Tuindeuren.com aan het juiste adres voor plaatsing van tuindeuren in uw woning. In de prachtige natuurlijk van Limburg passen mooie terrasdeuren natuurlijk perfect. Sfeervolle hardhouten deuren zijn daarom ook bijzonder populair in dit deel van Nederland. Uiteraard kunt u ook voor meer moderne aluminium tuindeuren. Lees er meer over op onze website of ontvang volledig vrijblijvend advies.

Vergunning informatie Maastricht

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor uw tuindeuren. Dit is nodig wanneer uw gevel veranderd in het straatbeeld. Wilt u bijvoorbeeld een erker met tuindeuren aan de voorkant van uw huis dan is een vergunning nodig. De eisen voor een vergunning verschillen per stad. Voor Maastricht gelden de onderstaande gegevens:

  • De leges kosten bedragen € 17,06 per € 500,- aan bouwkosten, echter het minimumbedrag is € 131,60. (gegevens van 2012). Voor tuindeuren betaalt u in veel gevallen dus dit laatste bedrag vanwege de relatief lage prijs van de tuindeuren.

Openslaande tuindeuren laten plaatsen?

Heeft u nog verder vragen over het plaatsen van uw tuindeuren of een vergunning in Maastricht? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via bovenstaande formulier zodat onze specialisten u kunnen helpen. Tuindeuren.com kan aanvraag van de vergunning voor u volledig uit handen nemen zonder extra kosten!

Volledig gratis offertes

Wij plaatsen tuindeuren altijd volledig binnen één dag. U heeft geen omkijken naar plaatsing van de terrasdeuren. Wij kunnen zelfs het regelen van vergunning voor u uit handen nemen. Alhoewel in veel gevallen als de deuren aan de achterzijde van de woning zitten geen vergunning noodzakelijk is. Indien u deze verbouwing wilt financieren kunnen wij u ook hierbij ondersteunen. Wij inspecteren direct alle kozijnen van uw woning op veiligheid.

Tip: wij regelen voor u de bouwvergunning zonder extra kosten en kunnen u helpen met een financiering!

Snel 5 gratis openslaande tuindeuren offertes voor Maastricht