• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Keurmerken

Wij van tuindeuren.com vinden het belangrijk dat we gebruik maken van de beste materialen die zijn van keurmerken. Zo zijn de veiligheid en de kwaliteit erg belangrijke kenmerken waarop wij onze leveranciers beoordelen. Hieronder zullen we de verschillende keurmerken toelichten.

KOMO keurmerk

Komo keurmerkHet KOMO keurmerk heeft als doel om de kwaliteit van de gebruikte materialen te garanderen. Wat het een van de bekendste keurmerken maakt in de bouwsector. Alle specialisten die voor Tuindeuren.com werken bevatten het KOMO keurmerk, u bent dus verzekerd van de beste kwaliteit.

Politiekeurmerk

Politie keurmerkHet politie keurmerk veilig wonen heeft als doel de sociale veiligheid in buurten/wijken te vergroten en beoordeeld in dit proces onder andere uw huis op inbraakgevoeligheid. Wij van tuindeuren.com hechte veel waarde aan dit keurmerk aangezien we het belangrijk vinden dat u in een veilige woonomgeving kunt leven.

SKG keurmerk

SGK keurkmerkDe Stichting Keurmerk Gevelelementen doet meer dan de meeste mensen denken. De stichting beoordeelt onder andere de kwaliteit van bedrijfsprocessen, maar ook oordeelt het over de inbraakgevoeligheid van sloten op uw (tuin)deuren. Het sterrensysteem geeft aan in welke mate uw deuren beveiligd zijn tegen inbrekers. Wij werken met sloten die minimaal met een ster zijn beoordeeld. Wel raden we u aan om te kiezen voor hogere ster slotten.