• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Hoe worden tuindeuren geplaatst

Het plaatsen van tuindeuren kan in de meeste gevallen al binnen één middag plaatsvinden. Hieronder zijn de verschillende stappen overzichtelijk weergegeven zodat u een goed beeld krijgt wat u kunt verwachten bij een dergelijke verbouwing.

Tuindeuren transformatie metenMaten van het venster meten stap 1:

Voordat de professionals van Tuindeuren.com aan de slag kunnen gaan met het monteren van uw tuindeuren moeten deze wel aangepast worden aan uw woning. Een specialist van Tuindeuren.com zal de verschillende afmetingen van uw raamvensters noteren om de meest geschikte tuindeuren te maken in de speciaal hiervoor ingerichte fabriek. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar onze leverancier die de deuren volledig zal aanpassen aan uw situatie.

Demonteren van kozijnen stap 2:

Tuindeuren demonteren transformatieDe tweede stap die de aangesloten professionals van Tuindeuren moeten uitvoeren is het demonteren van aanwezige kozijnen en stenen. Op de foto is goed zichtbaar dat dit proces op het punt staat te beginnen. De specialisten zorgen ervoor dat dit op de zelfde dag plaatsvindt als de verbouwing zelf om diefstal te voorkomen.

Openslaande tuindeuren laten plaatsen?

Het plaatsen van de tuindeuren stap 3:

Tuindeuren plaatsen transformatieDe een na laatste stap die de aangesloten professionals van Tuindeuren.com uitvoeren is het daadwerkelijk plaatsen van de tuindeuren aan de achterzijde van de woning. Het gaat bij deze fase vooral om het casco (wind en regendicht) afleveren van de tuindeuren.

De tuindeuren voorzien van beslag stap 4:

Tuinderuen beslag voorzien De laatste stap die de aangesloten professionals van Tuindeuren.com uitvoeren is het afwerken van de tuindeuren en deze voorzien van passend beslag en sloten. Ook is het mogelijk om uw nieuwe deuren direct te laten schilderen door een van de aangesloten partners van Tuindeuren.com.