• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Openslaande tuindeuren Lelystad

Tuindeuren in Lelystad

Ook voor uw woning in Lelystad kunt u terecht bij Tuindeuren.com. Wij werken in heel Nederland en dus ook in de provincie Flevoland. Aangezien Lelystad nog een vrij nieuwe stad is, is het een logische keuze om voor moderne aluminium tuindeuren te gaan maar uiteraard bent u volledig vrij in uw keuze. Onze adviseurs staan u graag bij het kiezen voor welke dubbele deuren u geplaatst wilt hebben. In enkele gevallen is een vergunning nodig voor de deuren, lees hier meer over onder aan deze pagina. Tuindeuren.com regelt voor u de bouwvergunning indien nodig zonder extra kosten!

Vergunning informatie Lelystad

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor uw tuindeuren. Dit is nodig wanneer uw gevel veranderd in het straatbeeld. Wilt u bijvoorbeeld een erker met tuindeuren aan de voorkant van uw huis dan is een vergunning nodig. De eisen voor een vergunning verschillen per stad. Voor Lelystad gelden de onderstaande gegevens:

  • De leges kosten bedragen 2,1% van de bouwkosten maar het minimale bedrag is € 40,45,- (gegevens van 2012). Voor tuindeuren betaalt u altijd meer dan het minimale bedrag.

Openslaande tuindeuren laten plaatsen?

Heeft u nog verder vragen over het plaatsen van uw tuindeuren of een vergunning in Lelystad? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via bovenstaande formulier zodat onze specialisten u kunnen helpen. Tuindeuren.com kan aanvraag van de vergunning voor u volledig uit handen nemen zonder extra kosten!

Volledig gratis offertes

Wilt u weten hoeveel u exact kwijt bent voor uw deuren? De gemiddelde prijs ligt tussen de € 3.000,- en € 5.000,-. Echter als u een concrete prijs wilt weten kunt u het beste volledig GRATIS offertes aanvragen. U ontvangt dan namelijk een concreet prijs voorstel van vijf verschillende partijen met de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek aan te vragen.

Tip: wij regelen voor u de bouwvergunning zonder extra kosten en kunnen u helpen met een financiering!

Snel 5 gratis openslaande tuindeuren offertes voor Lelystad