• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Tips voor het verkrijgen van de beste offerte

15 mrt. 2015 12:51 Door Marvin Grouw

Jij wilt graag nieuwe tuindeuren laten plaatsen in jouw woning, maar welk bouwbedrijf kun je daar nu het beste voor inschakelen? Tuindeuren.com biedt je de mogelijkheid om verschillende gratis offertes te ontvangen om deze kieskeurig te vergelijken. Maar hoe weet je nu precies welke tuindeur-offerte het beste is? De offerte met de laagste prijs hoeft niet per definitie de beste aanbieding te zijn. Wij geven je graag een aantal tips om de juiste specialist te vinden voor het laten plaatsen van jouw nieuwe openslaande tuindeuren of schuifpui.

Vrijblijvende tuindeur offertes ontvangen?

Tip 1: vraag altijd meerdere offertes aan

Het heet natuurlijk niet voor niets vergelijken en hoe kun je nu tuindeuren offertes vergelijken als je er niet meerdere hebt aangevraagd. Toch zijn er nog altijd veel mensen die genoegen nemen met slechts één prijs-offerte. Wij adviseren altijd om er minimaal 3 naast elkaar te leggen.

Tip 2: geef aan dat je meerdere offertes ontvangt

Het is geen schande dat je meerdere offertes met elkaar wilt vergelijken en bedrijven begrijpen dit heel erg goed. Als jij aangeeft dat je meerdere offertes aanvraagt, bestaat de kans dat het bouwbedrijf nog harder zijn best gaat doen om jou het beste aanbod te geven. Zo kan je via het offertesysteem van Tuindeuren.com tot wel 45% besparen op de totale kosten!

Tip 3: de prijs in een offerte is altijd onderhandelbaar

Heb je meerdere terrasdeur offertes ontvangen en twijfel je tussen 2 of meerdere bedrijven? Dan kun je altijd proberen om nog wat te onderhandelen. De vakman die jou uiteindelijk het beste aanbod doet, wint de opdracht om jouw nieuwe tuindeur of schuifpui te plaatsen. Vind jij het lastig om zelf te onderhandelen, vraag dan een vriend of familielid om je hierbij te helpen.

Tip 4: de laagste prijs hoeft niet altijd de beste offerte te zijn

tuindeur offertes vergelijkenOngetwijfeld zul je jouw selectie grotendeels baseren op de uiteindelijke prijs, maar je doet er goed aan ook nog even verder te kijken. Zit er bijvoorbeeld heel erg veel prijsverschil in, dan is het maar de vraag of dit betrouwbaar is. Vraag altijd naar referenties en bekijk voorbeelden van het bedrijf. Vraag informatie na over de afhandeling van de klus bij klanten en ontdek zo of het bouwbedrijf betrouwbaar is en goed werk aflevert. Zo vind je snel de combinatie van een goedkope prijs en de hoogste kwaliteit tuindeuren.

TIp: bepaal altijd goed welke soort terrasdeur en welk type materiaal je wilt alvorens een offerte-aanvraag in te vullen. Dit helpt de vakman om een exacte prijs te noemen.

Direct gratis tuindeuren-offertes ontvangen!

Wil jij in 1x verschillende offertes ontvangen van betrouwbare bedrijven? Vraag via Tuindeuren.com online de gratis tuindeuren offertes aan. Je ontvangt geheel vrijblijvend tot wel 5 offertes om te vergelijken. Met ons handige offertesysteem kan je veel geld besparen op jouw nieuwe terrasdeuren!

  • Vergelijk lokale tuindeur-specialisten
  • Ontvang direct tot 5 gratis offertes
  • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale prijs